Chakra hotstone massage (90') SPECIALISATIE € 80
Nordic Body Reshape (afslankend en ontspannend) (90') € 85
Cupping massage (45') € 60
Relaxerende anti-stress massage volledig lichaam (60') € 60
Kruidenstempelmassage met originele Thaise kruidenbuidels (60') € 75
Duo-massage anti-stress (60') € 120/2p
Afslankende massages met Carnitine compressen (60') € 85
Lulur massage en pakking van het lichaam (90') € 85
Liftende gezichts- en hoofdmassage (45') € 45
Rugmassage (30') € 40
Chakra healing met pendel (60') € 50
Hoofd-, arm-, nek- en schoudermassage (30') € 40
Been- en voetmassage (30') € 40
Ladies-night massage onder vriendinnen thuis min. 6 personen per 2 (30') € 35/pp

- Cupping massage : bij deze massage worden vacuüm gezogen cups gebruikt om te masseren, dit zorgt voor een betere doorbloeding van het lichaam, ontgift het lichaam, zorgt voor een versteviging van de huid, goed voor migraine, fibromyalgie, spierspanning. Kan ook gecombineerd worden als extra boost bij de afslankende behandelingen.

 

- Chakra stone massage is een massage op basis van vulkanische stenen. Deze worden verwarmd en aangebracht op de chakra punten van het lichaam, op deze manier geven ze trillingen door en laten energieën vrij, dit aangevuld met een Ayurvedische massage die lichaam en geest terug in evenwicht brengen. Gerard's bracht deze massage als eerste op de markt in België met 19 jaar ervaring in opleiding en productkennis.

 

- Kruidenstempelmassage : De originele Thaise kruidenbuidels worden opgewarmd tot de geuren van de kruiden goed doorkomen, dit zorgt voor een heerlijke geur in de ruimte en ontspanning van het lichaam. De stempels worden in water gedrenkt of gestoomd, er wordt gemasseerd met hoogwaardige massage-olie en afgewisseld met de kruidenstempels waarbij de eigenschappen van de kruiden diep tot in de huid indringen. Dit zorgt voor een intens nagevoel bij elke behandeling. De kruidenbuidels worden na de massage meegegeven.

 

- Lulur massage : een diepe massage prepareert de huid, her-activeert de bloedcirculatie en verbetert de tonus van de weefsels. Hiervoor worden aromatische specerijen gebruikt die stimulerend werken op de weefsels en die de spierspanning verlichten. Tenslotte krijgt u een pakking van het lichaam van yoghurt met citrusvruchten of tropische vruchten. Deze werkt diep-voedend en brengt de pH in evenwicht. De huid is zo glad als pure zijde. Deze behandeling is geschikt voor mensen met psoriasis.

 

-Lipo cell shock : afslankende behandeling + massage op de te bewerken zones met Carnitine compressen,  Een onmiddellijk resultaat van een strakke, stevige huid is zichtbaar.  Dit kan éénmalig of voor betere resultaten in een kuur van 5 beurten gereserveerd worden. Carnitine heeft vet-afbrekende eigenschappen waardoor cm-verlies gegarandeerd wordt.  

 

-Nordic Body Reshape : holistische en afslankende behandeling + massage. Deze massage werd speciaal ontwikkeld voor een goede balans van het lichaam, er wordt 250 ml aan lichaamsgel ingewerkt met als doel het lichaam te ontgiften, te verstevigen en volledig in balans te brengen. Dit is een totaal nieuw massage gebaseerd op Scandinavische invloeden.

 

- Ladies-night massage : hoe leuk is dit niet? De vrouwen gezellig thuis met vriendinnen die een leuke avond beleven en elk om beurt per 2 een ontspannende massage genieten. Je hoeft je niet te verplaatsen, wij nemen de massagetafels mee en handdoeken mee. Hiervoor wordt samengewerkt met Instituut La Elegancia uit Geluwe.

 

Magic honey massage : voedend, gladmakend en drainerend (90') € 85
Chocolate massage : voedend, endorferend, goed humeur (90') € 85

- Chocolate massage : pure anti-stress massage met een zintuiglijke onderdompeling van lichaam en geest. De pure chocoladevlokken worden ter plaatse verwarmd en toegevoegd aan een hoogwaardige olie. Dit zorgt voor een diepe rust en een gevoel van totale ontspanning. Chocolade helpt de productie van endorfine en stimuleert de serotonine die zorgt voor een goed-geluk gevoel. 

 

-Magic honey massage : massage op basis van acacia honing, tamme kastanje, koninginnenbrij en Metcalfa honing en dode zeezouten en zoete amandelolie.  Los van de buitengewone ontspanning verbetert deze behandeling de elasticiteit aan de huid.

Liftende Japanse gezichts-,nek- en schoudermassage (40') € 45

- Japande gezichtsmassage is een energetische massage met als doel een bewezen natuurlijke lifting van het gezicht te bekomen aangevuld met drukpuntmassage van hoofd en gezicht. De essentiële organen staan hiermee in verbinding.

 

Meerdere recensies terug te vinden op : google; 

Reactie plaatsen

Reacties

Nancy Claeys
een maand geleden

Beste
Wat betreft de duomassage,worden de 2 personen dan tegelijkertijd gemasseerd of is het na elkaar?
Zou u nog plaats hebben voor een duomassage op 9 mei in de niddag?
Mvg
Nancy

An-Sofie
5 maanden geleden

Super warm ontvangen en wat een deugdoende lichaamsmassage! Voor herhaling vatbaar!

Linsy
5 maanden geleden

Beste,

Zou jr in de kerstvakantie nog een plekje vrij hebben voor een massage?

Mvg,
Linsy

Oumaima El A.
2 jaar geleden

Zeker een aanrader om je helemaal te ontspannen en je lichaam te laten rusten! De chakra hotstone massage bracht me rust en een vredevolle sfeer. Joke is een lieve dame vol passie en kennis en geeft de massages op een professionele wijze! Zeker de moeite waard om te gaan naar Stress2zero. Ook na de massage blijf je jou relaxed voelen! Top!

Deborah
2 jaar geleden

Wel voor een totale ontressende massage moet je hier bij stress2zero zijn!!! Ze neemt haar tijd om te luisteren en alles goed uit te leggen! Het is een zalig totaal pakket van ontressen! Niet twijfelen gewoon boeken👌👌 bedankt om me terug te laten voelen zoals ik eigenlijk wel ben! Ik geniet nu nog na!

Griet Barra
3 jaar geleden

Een luxe ervaring! Duo massage samen met mijn mama beleefd.
Massage zelf was enorm goed en met zeer professionele techniek gegeven. Het voelt fantastisch tijdens en na.
De setting, verwarmde massagetafel, en verwarmde olieën maken de massage helemaal af.
Dank je wel! En proficiat voor jullie gouden handen.

Annick Moerman
3 jaar geleden

Zalige hotstonemassage!! Joke zorgt voor een ontspannen sfeer en dat je totaal relaxed de deur uitgaat. Zeker voor herhaling vatbaar.

Ilse Derycke
3 jaar geleden

Heerlijk, die hotstone massage! Joke stelt je om je gemak, maakt de juiste sfeer en zorgt voor een perfecte massage. De dag erna voelde ik een duidelijk effect op mijn spieren. Een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!

Femke Verfaillie
3 jaar geleden

Ik koos voor de hotstone massage. Het gevoel van ontspannenheid is niet te beschrijven. Joke is fantastisch. Ze werkt professioneel en toch heel persoonlijk. Ik voelde mij erg op mijn gemak en kon mij dus makkelijker ontspannen. Ik kom sowieso terug, voor dezelfde massage of een andere :)

griet platteeuw
3 jaar geleden

onlangs genoten van een duo anti stress massage!! was een zalige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar!!! super vriendelijk ontvangen en heel goed gesoigneerd geweest!!!! een woord: GENIETEN

Voor recente reacties kunt u ook op de facebook pagina terecht